Σχεδιασμένα για να ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, τα είδη υγιεινής του Αλεξίου έρχονται να σας προσφέρουν τη μέγιστη ικανοποίηση στο προσωπικό σας χώρο. Μεγάλη γκάμα απο:

  • Μπανιέρες και Υδρομασάζ
  • Ντουζιέρες και Υδρομασάζ
  • Καμπίνες Μπανιέρας
  • Καμπίνες Ντουζιέρας
  • Μπαταρίες Λουτρού
  • Μπαταρίες Νιπτήρων
  • Μπαταρίες Κουζίνας

DSCN7492DSCN7492
DSCN7517DSCN7517
DSCN7516DSCN7516

Επίσης, διατίθενται και Αξεσουάρ Μπάνιου που πλαισιώνουν τα είδη υγιεινής μας, αναδεικνύοντας το ξεχωριστό design τους.

DSCN7464DSCN7464

Οι Μπανιέρες είναι εργονομικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να διασφαλίζουν την άνεση σε συνδυασμό με την εύκολη τοποθέτηση τους στο χώρο. Παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε προτίμησης.

Οι Μπανιέρες Υδρομασάζ είναι εργονομικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να διασφαλίζουν την άνεση σε συνδυασμό με την εύκολη τοποθέτηση τους στο χώρο. Οι πολλαπλές λειτουργίες στα συστήματα υδρομασάζ – λαβή ντους πολλών χρήσεων, αυτόματη απολύμανση, θερμαντήρας νερού, ραδιόφωνο, υποβρύχια λάμπα – παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε προτίμησης. Τα jets νερού και αέρα, με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, προσφέρουν ένα πραγματικά ωφέλιμο χαλαρωτικό μασάζ, με ευεργετικά αποτελέσματα για όλο το σώμα.

DSCN7447DSCN7447

Γραμμικό, λιτό σχέδιο υψηλής αισθητικής. Ευρεία γκάμα σε Έπιπλα Μπάνιου παρέχουν τη μοναδικότητα και τη διαφοροποίηση. Μηχανισμοί υψηλής τεχνολογίας συνδυάζουν την κομψότητα με την άψογη λειτουργικότητα. Ανθεκτικά, ακρυλικά βερνίκια φινιρίσματος προσδίδουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Κρυφοί φωτισμοί, με δυνατότητα ρύθμισης ανάλογα με τις προτιμήσεις, προσφέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης. Όλα τα έπιπλα της σειράς συνδυάζονται με νιπτήρες και επιφάνειες solid. Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η ανθεκτικότητα και η απαράμιλλη αισθητική τους.

DSCN7478DSCN7478

Μια πλήρης σειρά από Καμπίνες που αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε χώρο. Ημικυκλικές και τετράγωνες καμπίνες με αντίστοιχες ντουζιέρες προσδίδουν τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα διακρίνονται για τη λειτουργικότητα τους. Η μεγάλη ποικιλία στα σχέδια κρυστάλλων και στις διαστάσεις προσφέρουν ευελιξία και πολλαπλούς πρακτικούς συνδυασμούς. Η ανθεκτικότητα των κρυστάλλων και ο υψηλής ποιότητας μηχανισμοί συνδυάζουν την άριστη αισθητική με την αξιοπιστία και την πρακτικότητα στη χρήση.

Επισκεφθείτε την έκθεση μας για πολλές και εναλλακτικές προτάσεις

eidh-ygieinhs3
eidh-ygieinhs6
eidh-ygieinhs2